ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΥΘ’ ΗΜΕΡΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ 24 h /7

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Η εταιρία PD PETROL ζεσταίνει το κτίριο ή τον επαγγελματικό σας χώρο με τις καλύτερες τιμές της αγοράς εξασφαλίζοντας την άριστη ποιότητα, την συνέπεια στα ραντεβού και την αξιοπιστία στην παράδοση. Η εταιρία μας με το δίκτυο διανομέων πετρελαίου θέρμανσης που διαθέτει μπορεί να σας παρέχει άμεσα και με αξιοπιστία πετρέλαιο θέρμανσης σε όποιο σημείο του λεκανοπεδίου Αττικής και εάν βρίσκεστε. Η εταιρία μπορεί να σας εγγυηθεί τόσο την ποσότητα  παραλαβής όσο και την ποιότητα του πετρελαίου θέρμανσης, η διανομή του πετρελαίου θέρμανσης γίνεται από επαγγελματίες του χώρου με σεβασμό στον πελάτη και στην ποσότητα παράδοσης. Διανομή πετρελαίου θέρμανσης σε ιδιώτες (πολυκατοικίες-μονοκατοικίες), επαγγελματικούς χώρους, δημόσιες υπηρεσίες.

ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ

ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ

Η εταιρία PD RETROL στην προσπάθεια της για άμεση και εύκολη συνεργασία με τον πελάτη, υιοθέτησε ένα αναλυτικό πρόγραμμα κοινοχρήστων που διευκολύνει και απαλλάσσει τον διαχειριστή από κάθε πρόσθετη ενασχόληση. Σε απλή και κατανοητή μορφή σε όλους τους ενδιαφερόμενους ιδιοκτήτες και ενοικιαστές.

Α. ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ

  1. Έκδοση- Εκτύπωση των κοινοχρήστων σας, στην εταιρία μας(δυο συγκεντρωτικές καταστάσεις, ένα ειδοποιητήριο για κάθε διαμέρισμα και δυο εξοφλητικές αποδείξεις, μία για τον ένοικο και μια για τον ιδιοκτήτη).
  2. Αποστολή των κοινοχρήστων, εντός 2 εργάσιμων ημερών στην πολυκατοικία σας με διανομέα της εταιρίας μας.
  3. Υποβολή των εξόδων σας στην εταιρία μας. Σας παρέχουμε την δυνατότητα να υποβάλετε τα κοινόχρηστα σας έξοδα, γρήγορα και απλά με όποιον τρόπο σας είναι πιο εύχρηστος

-τηλεφωνικώς  2110131560 

-μέσω FAX στο 2110131561

– με e-mail στο info@pd-petrol.gr

Συντήρηση καυστήρα

Συντήρηση καυστήρα Αθήνα, Πειραιά, Υπόλοιπο Αττικής.

Τιμή συντήρησης καυστήρων πετρελαίου από 50 ευρώ.

Τιμή συντήρησης καυστήρων φυσικού αερίου από 60 ευρώ.

Η συντήρηση του καυστήρα και ο καθαρισμός λέβητα συνιστάτε να γίνεται μία φορά το έτος , τους μήνες Απρίλιο-Μάιο. Αυτή η χρονική περίοδος βοηθά σημαντικά τόσο στο καλύτερο καθαρισμό του λέβητα όσο και στις ακριβής ρυθμίσεις του καυστήρα. Η εταιρία μας διαθέτει εσωτερικό τμήμα από τεχνικούς καυστήρων για συντηρήσεις καυστήρων, επισκευές βλαβών, καθαρισμό καμινάδας και τον καθαρισμό-συντήρηση του λέβητα. Οι τεχνικοί καυστήρων της εταιρίας μας για την ακρίβεια των μετρήσεων στη ρύθμιση των καυστήρων, καυσαερίων χρησιμοποιούν ηλεκτρονικό αναλυτή, πετυχαίνοντας μέγιστη απόδοση του καυστήρα. Η βλάβη καυστήρα στην εταιρία μας αντιμετωπίζεται αυθημερόν. Η ετήσια συντήρηση του καυστήρα και ο καθαρισμός του λέβητα επιτυγχάνει μεγάλη οικονομία στο καύσιμο, ελαχιστοποιεί τις βλάβες καυστήρα και ανεβάζει σημαντικά το προσδόκιμο ζωής του καυστήρα και του λέβητα.

Η ρύθμιση καυστήρα γίνεται με ηλεκτρονικά μέσα δίνοντας έτσι την δυνατότητα στους τεχνικούς καυστήρων της εταιρίας μας να ρυθμίζουν με μεγάλη ακρίβεια τόσο τα καυσαέρια του καυστήρα όσο και την απόδοσή του.

Οι τεχνικοί καυστήρων της εταιρίας μας συμπληρώνουν υποχρεωτικά το φύλλο για τη συντήρηση καυστήρα και ρύθμισης της εγκατάστασης και το παραδίδουν στον διαχειριστή του κτιρίου. Στις εγκαταστάσεις με συνολική θερμική ισχύ μεγαλύτερη ή ίση με 350.000 kcal/h επιβάλλεται η διενέργεια μετρήσεων, τουλάχιστον μία φορά το μήνα και η καταχώρησή τους σε σχετικό βιβλίο.

Εγκαταστήστε σύστημα αντιστάθμισης. Πρόκειται για ένα είδος αυτοματισμού που ρυθμίζει τη θερμοκρασία νερού θέρμανσης από το λέβητα ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, εκτιμώμενη εξοικονόμηση από 15 με 30%.

Έλεγχος στεγανότητας δικτύου φυσικού αερίου, μια εργασία που μας αφορά. Κάθε 4 χρόνια σύμφωνα με τη νομοθεσία είμαστε υποχρεωμένοι να ελέγχουμε την στεγανότητα του δικτύου μας, είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε ότι το δίκτυο μας εκτός από ασφαλές είναι και στεγανό, διαρροή στο δίκτυο του φυσικού αερίου μπορεί να προκύψει από αρκετούς λόγους, ο ποιο σημαντικός είναι ο σεισμός, έστω και μιας μικρής κλίμακας σεισμική δόνηση είναι ικανή να μετατρέψει το δίκτυο του φυσικού αερίου μη στεγανό και να υπάρξει μικρής ή μεγάλης κλίμακας διαρροή.

Το φυσικό αέριο είναι ασφαλές καύσιμο, όμως οφείλουμε να ελέγχουμε σχολαστικά μερικές λειτουργικές παραμέτρους στην εγκατάστασή του. Μεριμνούμε για την ετήσια συντήρηση του καυστήρα, μεριμνούμε μια φορά στα 4 χρόνια και για τη στεγανότητα του δικτύου, είναι θέμα ασφάλεια και μας αφορά.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ-ΑΠENΤΟΜΩΣΕΙΣ-ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ

Απολυμανσεις από 30 ευρω η απεντόμωση έχει άμεση σχέση με την ανθρώπινη υγεία και πρέπει να γίνεται μόνο από εταιρία που κατέχει άδεια για απεντομώσεις, να έχει στο μόνιμο προσωπικό της εξιδεικευμένα συνεργεία απεντόμωσης καθώς και σκευάσματα εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ που είναι φιλικά προς το περιβάλλον και τον ανθρωπο. Η παρουσία παρασίτων εγκυμονεί κινδύνους για την ανθρώπινη υγεία και η αντιμετώπιση τους πρέπει να είναι προτεραιότητα για όλους μας. Τα έντομα μεταφέρουν ασθένειες και μικρόβια ,  το προσωπικό της  εταιρίας μας PD PETROL είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμο στο να απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία έχετε και να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τα ενοχλητικά παράσιτα που έχουν εισβάλει στο χώρο σας . Με καλή συνεργασία και από εσας, ακολουθώντας τις οδηγίες μας, θα έχετε οριστική λύση. Να τονίσουμε ότι στην απολύμανση, απεντόμωση και μυοκτονία δεν απαιτείται απομάκρυνση από τον χώρο σας .

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ με ρομποτική κάμερα

Tιμή από 50ευρω Η εταιρία μας αναλαμβάνει τις αποφραξεις αποχετευσεων του δικτύου όπως οριζοντίων και καθετων σωληνόσεων. Επίσης γίνονται αποφράξεις σε νιπτήρες, μπανίερες, υδρορροες κ.λ.π. Πέρα από τις αποφράξεις αποχετευσεων όσον αφορά τη συντήρηση αποχευετεσεων για να προλάβουμε το φραξιμο, πραγματοποιούμε επιθεωρήσεις, προληπτικόυς καθαρισμούς , συντηρησεις με πιεστικό μηχάνημα με ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βαση, αναλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε ορίζοντιου δικτύου αποχετευσης. Η PD PETROL SERVICE έχει στη διάθεση σας όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό που χρειαζεται για την αντιμετώπιση αποφράξεων και βουλωμάτων της αποχέτευσης των φρεατιων και αγωγων που προέρχονται από ρίζες. Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα απόφραξης και εμείς θα σας στείλουμε άμεσα το κατάλληλο προσωπικό  με τον απαραίτητο εξοπλισμό για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

ΠΩΛΗΣΗ-ΑΝΑΓΟΜΩΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ

Σε περίπτωση πυρκαγιάς η δίασωση της ανθρώπινης ζωής και η ασφάλεια του κτιρίου κρίνεται από την αμεσότητα λειτουργίας των πυροσβεστήρων. Η PD RETROL είναι υπεύθυνη για την άψογη λειτουργία αυτών. Τοποθέτηση καινούριων ή αντικατάσταση βαλβίδων ασφαλείας, τοποθέτηση συστημάτων πυρανίχνευσης, πίνακας πυρασφάλειας, πόρτες πυρασφάλειας, φωτισμός ασφάλειας.

Hλεκτρολογικές και υδραυλικες εργασιες

Παντος τυπου ηλεκτρολογικές και υδραυλικες εργασιες – εκδοση πιστοποιητικων.    Παντός τύπου υδραυλικές εργασίες. Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας ηλεκτρολόγοι-υδραυλικοί έρχονται στο χώρο σας με σκοπό να σας παρέχουν ολοκληρωμένες ηλεκτρολογικές και υδραυλικές λύσεις για εγκαταστάσεις οικιακών και επαγγελματικών χώρων.

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, αποκατάσταση οποιασδήποτε ηλεκτρικής βλάβης, οικιακές εγκαταστάσεις, πιστωποιητικά ΔΕΗ, αλλαγή πίνακα, αντικατάσταση ρελέ ασφαλείας, εγκατάσταση θυροτηλεφώνων και θυροτηλεοράσεων, θερμοσίφωνες και ηλιακές συσκευές, δορυφορικές κεραίες, επίγειες ψηφιακές κεραίες, δορυφορικό ίντερνετ, θερμοσυσσωρευτές, δομημένη καλωδίωση, φωτισμούς εξωτερικών και εσωτερικών χώρων, τοποθετήσεις συστημάτων ασφαλείας(κάμερες), φωτισμός και μελέτες φωτισμού.

ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Εγκατάσταση δικτύου ύδρευσης, εγκατάσταση δικτύου αποχέτευσης, η αντικατάσταση του παλιού με νέο, εγκατάσταση σωληνώσεων, τοποθέτηση φίλτρου νερού στην κεντρική παροχή ύδρευσης για φίλτρο νερού, τοποθέτηση πιεστικών μηχανημάτων, αποκατάσταση βλαβών.

ΚΗΠΟΥΡΟΙ

Οι έμπειροι κηπουροί μας διαθέτουν άψογη τεχνική κατάρτιση ενώ παράλληλα αφουγκράζονται και τις δικές ανάγκες, ούτως ώστε το τελικό αποτέλεσμα να ικανοποιεί απόλυτα τις επιθυμίες σας.

Αναλαμβάνουμε την συντήρηση μικρών ή μεγαλύτερων ιδιωτικών κήπων, κήπων εταιριών και επαγγελματικών χώρων, οροφόκηπων, πάρκων, δημόσιων χώρων και βεραντών.

CALL ME
+
Call me!